wtorek, 11 kwietnia 2017

BHA hovorí, že je, žiadne bezprostredné nebezpečenstvo ', do skupiny One stavu St Leger

povedal

The British Horseracing úrad vo štvrtok tam bolo "žiadne bezprostredné nebezpečenstvo" do jedného statusu skupiny na Ladbrokes St. Leger, svet je najstaršie Classic, aj keď je možné, že by mohli spadnúť pod ratingu hodnoty Európsky Pattern výboru pre začiatok -class preteky po obnovení tohtoročnej u Doncasteru 12. septembra.

pre závod, aby sa dosiahlo jednej skupiny stavu, priemerná end-of-sezónu hodnotenie prvých štyroch koní musí byť 115 alebo aj viac trojročné obdobie.V rokoch 2012 a 2014 sa priemerné hodnotenie z prvých štyroch pretekárov v St. Leger bol 116,42, ale zapamätateľné obnovenie v roku 2012, v ktorom víťaz Derby Camelot bol odmietnutý tr ojitou korunu by Encke, vypadne z výpočtu z tohto obdobia. pretekať s tipy kôň: piatok 28.augusta viac

posledný sezóne v St Leger vyhral Kingston Hill, Derby runner-up, ktorí dosiahli hodnotenie 120 na konci roka a bola skupina Jeden víťaz vo dve hodiny Racing Post Trophy. Avšak, on bol nasledovaný domov Romsdal (115), Snow Sky (111) a Windshear (110), čím sa získa priemerná známka 114,5.

Iba 12 koní nie sú dosiaľ zanesené pre 2015 St. Leger po najnovšie vyhlásenie fázy, z ktorých šesť sú vyškolení Aidan O'Brien.Najvyššia-hodnotené vstup z britskej stajne je Storm hviezdičiek (114), ktorý bol na treťom mieste v Derby za Zlatý roh a Jack Hobbs. Nie sú žiadne predchádzajúce Group One víťazi v tejto oblasti, aj keď tam je doplnkový vstup fáze šesť dní pred pretekmi, a zaútočiť na hviezdy a Sumbal, ktorý skončil piaty vo francúzskom derby za New zálivu, sú len položky v skupine Two víťazstvo na ich zá znamu.

Leger sa už súťažia o pozornosť 12. septembra s prvou kartou írskeho majstrov víkend úchytom na Leopardstown, kedy Zlatý roh, víťaz Derby, by sa zoradia pred Gleneagles, ktorý prevzal 2,000 Guineas v máji.Kým konečná Classic nemusí byť najočakávanejšie závod dňa, ale jej skupina Jeden stav sa zdá bezpečné pre túto chvíľu.

"Neexistuje žiadne bezprostredné nebezpečenstvo," Robin Mounsey, hovorca BHA, povedal , "Tento rok sme sa stratiť, že dobrý 2012 obnovu, a tak teoreticky mimoriadne chudobný rok mohol prekĺznuť pod 115 -., Ale to by malo byť dosť zlé

" Aj keby to urobil, Group jeden a klasické preteky pre tri-ročných majú len určité podmienky týkajúce sa ich degradovaný. V prípade, že priemerný závod hodnotenie slipy 2 lb pod parametrom potom všetko, čo sa deje na začiatku je, že varovný list je odoslaný.Ak zostane 2 lb pod dobu dvoch rokov potom Európska Pattern výbor berie väč šinové hlasovanie o tom, či by sa mal znížiť. "

Tony McCoy, víťaz National Hunt džokej po dobu 20 rokov pred jeho odchodom do dôchodku v apríli, má pridá k záujmu o jeho návrate jednorazový závod na koňoch v Doncaster je Leger Legends Inzercia Stakes závod na 9. septembra odsúhlasením autogram a aukcie sedlo sa používa v závode.

sedlo bude ponúknutá dražby pri obede pred charitatívnej akcie, ktorá zháňa peniaze pre Jack Berry domu zraneného džokeja fondu a Northern Racing College, a bude opísaný ako "pravdepodobne posledný sedlo McCoy používa v závode podľa pravidiel".

Arabian kráľovná, ktorý končil Golden Horn je neporaziteľnosť rekord, keď úspešný minulý týždeň medzinárodnej Stakes v Yorku 50-1, mohol chýbať šampióna írskej Stakes a namiesto toho zoradia proti Trevi, víťaz Prix de l'Arc de Triomphe v posledných dvoch rokoch, vo Prix V. ermeille nasledujúci deň.

David Elswor th, arabská kráľovnej tréner, povedal vo štvrtok, že krok až míľu a pol v Vermeille je starostlivo zvážiť.

"Plány sú tekutina v túto chvíľu, "povedal Elsworth. "Mohla by byť doplnená pre Champion Stakes írske ale urobíme toto rozhodnutie bližšie času.Rozhodnutie bude urobené na to, čo je zem. Mnoho zdalo bežcov pre Írsko preferujú rýchlejší pôdu, kde dávame prednosť trochu dať.


"ju Vstúpili sme do Vermeille pred dvoma dňami. Nevidel som položky v to, ale som si predstaviť, Trevi bude zase hore. Je to sakra klisnička, ale my ju mohol zahodiť do ringu s ňou.Jeden z týchto dvoch možností bude jej ďalšie preteky.

"Tento plán potom bude ísť na klisnička a kobýl závod v Ascote na majstrov deň, potom dáme ju preč až do budúceho roka. "

Dermot zvaru je testované Betclic-Vyzdvihnúť bonus bolo pohodlné víťaz skupiny tri Fairy Bridge Stakes v Tipperary vo štvrtok večer, keď konkurencieschopnosť závodu bola znížená o tri ne-účastníkov kvôli mäkkej pôde, vrátane Ger Lyons je Ainippe je možné obľúbené.

Betclic-Ďalšie informácie

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz