wtorek, 11 kwietnia 2017

Deflategate rozhodca nastaví 4 uzávierky septembra rozhodovať pokiaľ Zúčtovacia rozhovory zlyhajú

Sudca predsedať prípade Deflategate v stredu povedal, že dúfa, že bude vládnuť, než NFL otvára svoje sezóny na tom, či liga bola oprávnená suspendovanie New England quarterback Tom Brady štyri hry. Ale on nútil osadu, volať to "logický a racionálne riešenie."

U.S. Okresný sudca Richard M. Berman oznámil svoje plány na začiatku rokovaní, v ktorom právnici z ústnej argumenty, že rokovania bola pokračujúca, ale doteraz neúspešné.

Berman povedal, že dúfa, že vládnuť 4. septembra, šesť dní pred Patriots hostiť Pittsburgh Steelers v NFL sezóny úvodnom zápase.

ani Brady, ani komisár NFL Roger Goodell bol na súde v stredu.Manhattan Sudca poved al, ako by bolo potrebné, aby sa zúčastnili 31. augusta sluch.

Opakovanie svoje pocity z podobného rokovaní pred týždňom, ktorý Brady a Goodell zúčastnili, Berman povedal, že videl, ako silné a slabé argumenty oboch stranách je .'What je dôkazom schéme :? Deflategate sudcu grily NFL, ale žiadna dohoda dohodnutej viac

, vysporiadanie sa javí ako logické a racionálne voľby, 'povedal

Berman povedal, že má stále otvorenú myseľ o právnych otázkach keď ho požiadal NFL uzavrieť Goodell správne dodržané podmienky kolektívnej zmluvy ligy, keď potvrdil pozastavenie Brady.Odbory countersued s tým, že pozastavenie porušil zmluvu a mal by byť zrušený.

Goodell povedal na konci júla, že dospela k záveru, Brady konspiroval s dvoma zamestnancami Patriots zariadení, ktorá manipuluje herných lôpt defláciu lôpt pred začiatkom roka januárové AFC majstrovstvá hru.Nová Anglicko porazili Indianapolis Colts , 45-7, potom postúpil do Super Bowl vyhral.

Komisár tiež obvinený Brady marenia NFL je sondou do diskusie tým, že zničí jeho mobil, ktorý obsahuje takmer 10.000 správ.

Brady sa očakávalo, sa pripojiť k jeho tím pre prax v západnej Virgínii v stredu po tom, čo on a Goodell spojili svoje právnikmi asi štyri hodiny vyjednávania na neznámom mieste v New Yorku v utorok.Vlastenci sú naplánované hrať New Orleans Saints v exhibičné stretnutie v sobotu v noci.

V súdnych dokumentoch, liga povedal, že bol "dostatočnú podporu" ako dôkaz pre komisára uzavrieť Brady bol zapojený do snahy pomocou zariadenia personálom Patriots k deflácii futbaly

zväz uviedol vo svojom podaní súdu, ktorý Brady bol nespravodlivo pozastavený, pretože NFL zobrazené. "jasne neobjektívny program -. nie úsilie na poctivosť a dôslednosť" Je kritizovaná Goodell to vládnuca potvrdil pozastavenie ako "ohováračské kampane," a "p ropagandistickej kus napísaný pre verejnú spotrebu."


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz