piątek, 14 kwietnia 2017

Eddie Jones: fantastické, alebo děs? Záleží na tom, koho sa pýtate

Jones bol zodpovedný za zbitú Austráliu, keď Anglicko vyhralo ich osamelý Webb Ellis Cup, a je príjemcom zjavného odhodlania výkonného riaditeľa futbalového zväzu Rugby Iana Ritchieho, aby zúžil pole čo najviac. Trvajúc na medzinárodných skúsenostiach, než aby sa jednoducho pokúšal nájsť toho najlepšieho človeka, ktorý by mohol mať prácu.Ritchie sa prinútil do rohu vďaka jeho nedostatok skúseností a pochopenie toho, čo je dobrý tréner, a tak sa musel ísť na niekoho, s historickým úspechom chrániť himself.Eddie Jonesa byť menovaný Anglicko nový hlavný tréner v budúcom 24 hodín Prečítajte viac

Jones iste prichádza s životopisom naplnenou trofeje a potlesk - od víťazstva na majstrovstvách sveta ako asistent s Juhoafrickou republikou v roku 2007 na ponižuje na rovnakú stranu s Japonskom v tomto roku.Napriek tomu okná sú často zrkadlí niektorými docela ťažko ignorovať prepadov: bol zavedený zo strany Austrálie v roku 2005 po tom, čo stratil osem z jeho posledných deviatich zápasov, odišiel Queensland Reds po dokončení spodnej časti 2007 Super 14 (vrátane rekordných 92 -3 porážka býkov) a jeho čas na Saracénmi skončila začiatkom roka 2009 po klesaní von s doskou.

nie je prekvapením vzhľadom k tomu, tento záznam, zobrazí sa hlásenie počujem zvnútra hry je, že sa polarizuje mienky. Hovoril som s víťazom Juhoafrický Svetového pohára, ktorý si myslel, že bol vynikajúci a povedal, že spôsobil revolúciu chrbtom hrať, dal veľkú podporu a zrozumiteľnosť jednotlivých hráčov a bol zásadné pre ich úspech.Potom je tu medzinárodný ktorý hral pre neho Saracéno v, ktorí cítia, že má priori predstavu o tom, čo hráči boli schopní a odmietal sa pohybovať nad rámec toho, ktorý robil hráči cítili potlačený a nešťastná. V závislosti na tom, kto hovoríte, počujete to bolo fantastické, alebo to bol strašný. Je tu veľmi málo medzi tým.

Jones práve vyšiel z Japonsku, tier dve krajiny, ktorého sa dostal do overperform, vyhral tri zápasy na tohtoročnom Svetovom pohári.Niet pochýb o tom, že má veľký intelekt, byť schopný pracovať s niektorými z najlepších hráčov na svete, a dokonca je zlepšiť, ale tiež dostať to najlepšie zo skupiny, keď nemá najlepších hráčov pre prácu s.

Niekedy to môže zahŕňať brať tvrdé rozhodnutie o tom, čo táto skupina sú schopné a že môže narušiť ľudí. Zjavne má schopnosť dospieť ku gameplan že verí obleky silných a slabých stránok tímu, ale niekedy sa ľudia cítia jeho názory o týchto slabín sú neopodstatnené pr edsudky.

Niektorí hráči na Saracénmi cítil, že on mal dosť nízka názor na to, čo by mohlo byť dosiahnuté, a formoval stratégiu okolo to.Jeho spôsob, keď bol spochybnený, bol: "No, to je všetko, čo ste schopní - pokračujte s tým." Bol to obmedzujúci, 10-manský druh herného plánu, ale nikto by netvrdil, že jeho japonská strana hrá obmedzujúcu hru - opäť , Prišiel so spôsobom, ako dostať to najlepšie z dostupných zdrojov. Je Eddie Jones, že vezme anglickú rugbyovú prácu, ktorú nikto nechce? | Robert Kitson Prečítajte si viac

Možno je to táto kvalita, ktorá by mohla skutočne pomôcť Anglicku v krátkodobom horizonte, pretože má schopnosť pomôcť nám prehodnotiť to, čo sme, a pracovať na tom, my sme. Vyzerá to docela dobre. Kľúčovou vecou je potom, ako môže pomôcť pri plánovaní nástupníctva. Nemali by sme hádzať všetky naše vajcia do koša Eddieho Jonesa.Mali by sme byť pri pohľade na pou� �ití svoje schopnosti dať anglickej rugby v silnom postavení, a že sa bude týkať stále anglický tréner pripravený prevziať. Keby prináša Jake White, a často idú ruka v ruke, bude existovať žiadny priestor pre plánovanie nástupníctva, pretože neprinesie staršie anglický tréner na palube, takže je jedno menovanie by som rozhodne proti.

jeho veľkou výzvou musí presvedčiť No1 od Premiership byť jeho No2. Národný tím potrebuje viac hláv trénerov v tom, skôr než lámanie všetko dole do najmenších možných oblastiach dopredu tréner, skrumáže tréner, linka-von tréner, kopal trénera a tak ďalej.Napríklad, keď siaha až do jeho dní Saracénov a volá Paul Gustard ako jeho obrannom tréner, bude mať veľký obranný trénera, ale nie niekoho, kto je pravdepodobné, že prevezme ako hlavný tréner v štyri roky. Takže tam musí byť zodpovednosť rozvíjať Anglicka hlavného trénera pre budúcnosť.

Jones zjavne silné stránky tak, aby práca pre RFU, aby mu úloha, je dostať sa do pozície, kde je angličtina rugby je pod kontrolou a môžu využívať tieto silné stránky pre dlhodobo, takže môžeme mať anglickej trénermi pripravení prijať krajinu vpred. Angličtina rugby potrebuje používať Jones, nedovolí, aby sa k nám použiť.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz