środa, 12 kwietnia 2017

Hawthorn natloukli Adelaide o 74 bodov na dosiahnutie AFL Predbežná záverečná

Hawthorn a kapitán Luke Hodge dôrazne odpovedal tento týždeň na otázky o tom, kde stojí v AFL, masakruje Adelaide o 74 bodov vo svojom semifinále.

V piatok večer je rekord 21,9 (135) na 8,13 (61 ) mauling na MCG stavia Hawks do Perth predbežná záverečná proti Fremantle v týždni a končí sezónu vysokého citu pre Adelaide.

je Adelaide najväčší strata finále. Aj keď to bolo hrozné noci na vrany, ktoré získali všeobecnú úctu pretože tragickej 3. júla smrť trénera Phila Walsh.Oni zhromaždili, aby horná osem a boli vynikajúce minulý týždeň poraziť západnej buldoci v ich eliminácie finále

Hodge bol najlepší do cudziny, kopal štyri góly a z bieranie 24 disposals.Hawthorn v Adelaide Crows :. AFL polo- final - live! Čítajte viac

Hawthorn je nižšie nominálne straty z minulého týždňa na západnom pobreží v ich kvalifikácii konečnej znamenalo rastúce špekulácie o tom, či je strata Adelaide by znamenalo koniec jednej éry.

Hodge mal tiež boli predmetom pozornosti médií po jeho riadenie pod vplyvom alkoholu rozpaky pred štrnástimi dňami a priemerná prvý polčas proti Eagles.Nikto bol výsluch klubu a kapitán po tomto výkone.

tímoví kolegovia, ako Luke Breust, ktorý nakopol kariéru najlepších šesť gólov Isaac Smith a James Frawley tiež žiarili po zlých hier pred týždňom.

Ben Stratton udržuje Crows hviezda Eddie Betts bezbodový. - prvýkrát, čo sa stalo v malej dopredu, pretože kole 21, 2013, keď bol ešte v Carlton

Vzhľadom k tomu, Hawks stále ich ponuka pre tri priame premiérskej funkcie živý, bezprostredné otázka pre v rany je to, čo sa stane hviezdou onballer Patrick Dangerfield.

Došlo k nekonečnej špekulácie, že po celý rok Dangerfield zamieri do Geelong ako voľný agent.Ak je to jeho posledný zápas za vrany, on robil to počítať a bol zjavne ich najlepší hráč.

Hodge urobil okamžité vyhlásenie, zachytí je Adelaide kickout a presadenie prvý gól z hry v druhom minúta. Pochybný bez nastaviť Josh Jenkins za rýchlu odpoveď, než Dangerfield kopol vynikajúci gól do bežiaceho check-side z vrecka na 14 minút.

Ale iné než to, že to bolo všetko Hawthorn v prvom termín. Oni monstered Vrany, kopal osem gólov a pri 38-bodový náskok. Všetky prvky chýbajúce z hlohu hre minulý týždeň boli späť.Nesporné majetky, ako je kľúč štatistika za to, ako hrajú, patrili Hawks o priepastných 88-51.

Adelaide boli v obkľúčení a Betts, minulý týždeň päť cieľom eliminácie finále hrdina, bol bez štatistika.

prvej štvrtiny z oboch kapitánov bolo poučné. Hodge kopol dva góly a bol jedným z najlepších do cudziny s 10 majetky. Adelaide kapitán Taylor Walker, jeden z najlepších hráčov v úvodnom týždni finále, mal len dve úbytky.

Po Hawthorn zvýšiť vedenie na 50 bodov s dvoma skorých cieľov, Adelaide ustálil v druhom funkčnom období a začal dávať viac tepla svojich súperov.Ale Hawthorn zostali pod kontrolou s 45-bodový náskok na hlavnú prestávke

Dangerfield bol žiariace výnimka pre Adelaide v ťažkej prvom polroku. - mal čo najviac majetku (21) sporná vlastníctva (11) a vôľa (osem). Druhá polovica bola procesia s tým, že Hawks to, čo bolo treba, aby sa hra v bezpečí.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz